© 2016 | Powered by Qard™ System
© 2016 | Powered by Qard™ System

A NYITOTT BALATON AKCIÓRÓL

Kedves Látogató!

A Balatoni Regionális TDM Szövetség szoros együttműködésben a helyi és térségi TDM szervezetekkel, 2015-ben is megszervezi a tavaszi és az őszi Nyitott Balaton programsorozatot. Az egész régiót átfogó akcióra május 1. és 11. között kerül sor.

Alapvető célunk továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem a tavaszi időszakban is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni: pl. kerékpártúrák, gyalogtúrák, nordic walking, gasztronómiai, zenés élmények, gyermekprogramok, vagy csak gondtalan napfürdőzés a tavaszi melengető napfényben a Balaton-parton.

Oldalunk segítségével könnyen tájékozódhatnak a Nyitott Balaton programsorozat eseményeiről, akciós szálláslehetőségekről, garantált és egyedi programjainkról.

Vegyék célba 2015. május 1. és 11. között a Balaton Régiót, hogy felejthetetlen élményekkel feltöltődve élvezhessék a kellemes tavaszi napokat nálunk.

2015-ben őszi akcióra szeptember 25. és október 5. között kerül majd sor.

Részt szeretne venni az őszi és a tavaszi szezon megteremtésében a Balatonon?
Csatlakozzon Ön is!


Ha szállással, étteremmel, pincészettel, szabadidős programokkal, vagy egyéb szolgáltatással szeretne csatlakozni az akcióhoz és felkerülni a weboldalra, akkor nincs más dolga, mint felkeresni a helyi TDM (Turisztikai Desztináció Menedzsment) munkatársait és jelezni nekik csatlakozási szándékát. A Partnereink oldalon a partnereink között találhatja meg, hogy Ön területileg melyik egyesülethez tartozik. Keresse munkatársainkat bizalommal, vagy írjon a központi info@balatontdm.hu, vagy a nyitottbalaton@balatontdm.hu e-mail címre.

© 2016 | Powered by Qard™ System
© 2016 | Powered by Qard™ System